2022 yılı 3. Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
27 Nisan 2022

• 26042022-4
  • 26042022-3
  • 26042022-2
  • 26042022-1

2022 yılı üçüncü Evde Sağlık Hizmetleri ( ESH ) Değerlendirme Komisyon Toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema ÇOMAKLI ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Okay KAŞIKEMAN'ın sunumu ile Evde sağlık hizmetlerinin etkinliğinin artırılması amacıyla Müdürlüğümüz bünyesinde Başkan/Başkan yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezlerinin Başkanları, Sağlık Tesislerimizin Yöneticileri ve evde sağlık hizmetleri birim sorumlu hekimlerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

İlimizdeki Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumunu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri sunuldu. Evde Sağlık Hizmetlerinin kaliteli ve etkin yürütülmesinde, verimli ve hızlı bir şekilde nasıl sunulabileceği konusunda durum değerlendirilmesi yapılarak  görüş  ve  öneriler  paylaşıldı.