2022 yılı 5. Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
22 Haziran 2022

• ESH 1
  • ESH 2
  • ESH 3
  • ESH 4

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün 22/12/2017 tarih ve 2409 sayılı yazı ile; Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyonunun teşkili talimatlandırılmıştır. Bahsi geçen talimat kapsamında; 22.06.2022  tarih ve saat:14:00'da İl Özel İdaresi Meclis Salonunda Sayın Vali Yardımcımız Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI Başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema ÇOMAKLI ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Okay KAŞIKEMAN'ın sunumu ile Belediye Başkanlıkları, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcilerinin katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda toplanmış olup    İlimizdeki Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetlerin mevcut durumunu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri sunuldu. Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetlerinin kaliteli ve etkin yürütülmesinde, verimli ve hızlı bir şekilde nasıl sunulabileceği konusunda durum değerlendirmesi yapılarak görüş ve öneriler paylaşıldı.