2022 yılı 8. Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
28 Ekim 2022

  • ekim4
  • ekim3
  • ekim2
  • ekim1


Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün 22 Aralık 2017 tarih ve 2409 sayılı yazısı ile Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyonunun teşkili talimatlandırılmıştır.

Bahsi geçen talimat kapsamında; Kırklareli İli Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema ÇOMAKLI ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Okay KAŞIKEMAN'ın sunumu ile Müdürlüğümüz bünyesinde Başkan/Başkan yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezlerinin Başkanları, Sağlık Tesislerimizin Yöneticileri ve evde sağlık hizmetleri birim sorumlu hekimlerinin katılımı ile 27 Ekim 2022 tarihinde toplanmıştır.

Toplantıda Kırklareli İlinde Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri sunulmuştur. Evde Sağlık Hizmetlerinin kaliteli ve etkin yürütülmesi, sunulan hizmetlerin çeşitliliğinin artırılması, verilen hizmetlerin verimli ve hızlı bir şekilde sunulması konusunda durum değerlendirmesi yapılarak görüş ve öneriler paylaşılmıştır.